Календарь новостей

«  Липень - продовження фестивалів 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входа

Приветствую Вас хз хто)))!

Поиск

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 20

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2009 » Липень - продовження фестивалів » 9 » Форт Місія
Форт Місія
13:18

Програма фестивалю «Fort.missia»


10 липня, п’ятниця
  16:00 – Презентація проектів лендарту, енвайронмент проектів, мультимедійних та інсталяційних об’єктів на території фестивалю та малій сцені. Влодко Кауфман, Володимир Топій, Сергіи Петлюк, Мирослав Вайда, Олексій Хорошко, група «ТОТЕМ»: Олена Афанасьєва, Сергій Дяченко, Макс Афанасьєв (Херсон), Лабораторія Актуальної Творчості (Вінниця), Jaroslaw Koz'ara (Lublin), Katarzyna Szczypior (Lublin), Piotr Wysocki, Ярослав Присяжнюк (Київ), Ілона Сільваші (Київ), Dominik Jalowinski (Warszawa), Юрій Бараннік (Запоріжжя) та ін.

З 17:00 – Літературний проект «Kabi.net» за участі Василья Герасим'юка, Юрія Іздрика, Олега Лишеги, Світлани Поваляєвої, Богдана-Олега Горобчука, Павла Коробчука, Люби Якимчук, Василя Карп'юка, Андрія Любки, Валентина Кузана, Леся Белея, Григорія Семенчука, Остапа Сливинського, Богдани Матіяш, Оксани Васьків та ін.

 ряма трансляція в Інтернет.

 ала сцена
19:00 – «Ad libitum»
20:30 – «Daga Dana» (Познань - Варшава)
 2:00 – Проект електронної музики «Funkmasters» ; віджеї та діджеї формації «RESTart»; польські DJ Hosh (формація «Sen-C Rollers») і DJ Smola (формація «ShamanaGurus»); а також DJ Derrick, DJ Tonika, DJ Ermak, DJ Unique, DJ Neoser, DJ Madhead.
 
 
11 липня, субота
  12:00 – протягом дня презентація проектів лендарту, енвайронмент проектів, мультимедійних та інсталяційних об’єктів на території фестивалю та малій сцені. Влодко Кауфман, Володимир Топій, Сергіи Петлюк, Мирослав Вайда, Олексій Хорошко, група «ТОТЕМ»: Олена Афанасьєва, Сергій Дяченко, Макс Афанасьєв (Херсон),Лабораторія Актуальної Творчості (Вінниця), Jaroslaw Koz'ara (Lublin), Katarzyna Szczypior (Lublin), Ярослав Присяжнюк (Київ), Ілона Сільваші (Київ), Dominik Jalowinski (Warszawa), Юрій Бараннік (Запоріжжя) та ін.

З 15:00 – протягом дня літературний проект «Kabi.net» за участі Василья Герасим'юка, Юрія Іздрика, Олега Лишеги, Світлани Поваляєвої, Богдана-Олега Горобчука, Павла Коробчука, Люби Якимчук, Василя Карп'юка, Андрія Любки, Валентина Кузана, Леся Белея, Григорія Семенчука, Остапа Сливинського, Богдани Матіяш, Оксани Васьків та ін.
 ряма трансляція в Інтернет.

Велика сцена

13:00 – Урочистості відкриття
13:15 - Вокально-хореографічний проект з Польщі та Словаччини
15:30 – «Dalai Lama» (Львів)
16:30 – «Pigs Like Pigeons»(Перемишль)
17:30 – «Дивні»(Львів)
18:30 – «Shockolad»(Львів)
19:30 – «Мертвий Півень»(Львів-Київ_Харків)
21:30 – «Voo-Voo»(Варшава)
 3:00 – Відео-дискотека «Радіоініціатива. Танці. UA»

Мала сцена

15:00 – Програма проекту «Kabi.net»
18:00 – «Waclaw Zimpel & Mark Tokar» & мультимедійний перформанс Олексія Хорошка
20:00 – «Dzyga Jazz Quartet»
 2:00 – Формація «RESTart» (VJ & DJ)

12 липня, неділя

  12:00 – протягом дня презентація проектів лендарту, енвайронмент проектів, мультимедійних та інсталяційних об’єктів на території фестивалю та малій сцені. Влодко Кауфман, Володимир Топій, Сергіи Петлюк, Мирослав Вайда, Олексій Хорошко, група «ТОТЕМ»: Олена Афанасьєва, Сергій Дяченко, Макс Афанасьєв (Херсон), Лабораторія Актуальної Творчості (Вінниця), Jaroslaw Koz'ara (Lublin), Katarzyna Szczypior (Lublin), Ярослав Присяжнюк (Київ), Ілона Сільваші (Київ), Dominik Jalowinski (Warszawa), Юрій Баранник (Запоріжжя) та ін.

З 15:00 – протягом дня літературний проект «Kabi.net» за участі Василья Герасим'юка, Юрія Іздрика, Олега Лишеги, Світлани Поваляєвої, Богдана-Олега Горобчука, Павла Коробчука, Люби Якимчук, Василя Карп'юка, Андрія Любки, Валентина Кузана, Леся Белея, Григорія Семенчука, Остапа Сливинського, Богдани Матіяш, Оксани Васьків та ін.
 ряма трансляція в Інтернет.

З 13:00 Програма проекту Авто ЗАЗ «Козак»

  14:00 Програма проекту «Велопробіг Львів – Париж»


Велика сцена

15:00 – Урочистості відкриття
15:30 - Народний ансамбль пісні і музики "Соколи" (Мостиська);
  - Художній колектив с. Тишковичі;
  - Художній колектив с.Гусаків;
  - Оркестр народних інструментів (Мостиська);
  - Чоловічий вокальний ансамбль "Стожари" (Судова Вишня);
  - Дитячий хореографічний колектив школи мистецтв (Мостиська)

18:00 – «Orchestra Vito»(Львів)
19:00 – «Файно»(Львів)
20:30 – «Горгішелі»(Львів)
22:00 – «Тарас Чубай та "Плач Єремії"»(Київ-Львів)
 3:00 – Відео-дискотека «Радіоініціатива. Танці. UA»

Мала сцена
14:00 – Програма проекту «Kabi.net»
19:00 – «L-Quartet. Tokar, Yaremchuk, Gnydyn, Lytvynyuk»
20:30 – Джем сейшн від «Jazz Club.Lviv»
 2:00 – Потрійна місія "Тернополя"
  /інді. відеоарт, перфоманс, experimental, industrial, post-dub, tech, noise, psychedelic/
  – "Зелені сестри"
  – "Electrostatic Death"
  – "ZSUF"


Просмотров: 2777 | Добавил: Gotmog | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 4
4 BrandonStugh  
0
canada drug policy <a href=""> https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ </a> polarized prescription glasses

3 Гатило  
0
3
З метою забезпечення артилерійського обстрілу і утруднення доступу ворожих військ вирубано близько 1000 гектарів лісу,спалено 44 села.З поверхні землі зникли села поповичі ,Циків ,Плешевичі, Биків ,Тишковичі,Хідновичі та інші.Мешканців сіл виселено до Чехії і Моравії,а тих, хто не хотів виїжджати,залишили напризволяще.Їм прийшлося жити під кулями в голоді і холоді. " Ось такий стислий виклад цих буремних подій.I Cвітової. А ми охоче веселимося на кістках і крові.Хто ж автор цієї затії? Так у 1223 році справляли тризну монголи,перемігши спільно русько-половецькі полки на річці Калка. Полонених руських князів монголи пов"язали ,поклали рядком на землю,вкрили дошками і влаштували бенкет.Пили ,їли ,гуляли,доки князі не подушилися.Так,"мерві сорому не ймуть."А живі?

2 Гатило  
0
2
-Постійно обстрілюють нас шрапнелями .Наші позиції на відстані 200-300 кроків від російських окопів.Постійнов очікуванні противника,втомлені,невиспані,голодні.бо протягом 24 годин не привозили їжу,до того ще й сльота.Це дуже нас виснажувало.Настрій у всіх гнітючий,я побачив смртельно пораненого солдата,який лежав недалеко .Зрозумів,що зупинятись небезпечно.Над головами свистіли кулі.В нашому батальйоні було 50 чоловік поранено і троє вбитих.Поховали їх в лісі.Була то вже третя ночі,а ми не зімкнули очей.Близько третьої ночі заскочив нас кулеметний вогонь,не було сумніву ,що росіяни атакують.Ледве опустилинашу квартируі через ліс дісталися до форту1/4як на землю впав град снарядів шрапнелі.Вдень був трохи перепочинокі ми оглянули поля.Всюди воно було вкрите мертвими росіянами .В ямах були ще живі.бо бо видно було що окопувалися.Це було від нас десь кроків за 50 .Викидали на гору глину ,маючи для цього маленькі лопати,якими вправно орудували

1 Гатило  
0
Форт.Місія 2010- фестиваль на крові
Місця,де має проходити фестиваль,политі людською кров"ю,засипані кістками жертв I Світової війни. Форти-це оборонні споруди ,які збудовані на захист Австро-Угорської імперії від імперських Російських зазіхань.Біля цих фортів,починаючиз з осені 1914 і до березня 1915 точилися криваві битви,у яких брали участь кілька сотень тисяч солдат з обидвох сторін фронту.серед яких чимало українців,які мимохідь змушені були воювати захищаючи ІНТЕРЕСИ КОНАЮЧИХ ІМПЕРІЙ.Ось що пише свідок цих подій надпоручик Ян Віт,чех за походженням,у своїй книжці"Спогади з мого перебування у Перемишлі": 5 жовтня 1914 року росіяни дістали наказ до штурму.Атака розпочалася з трьоз сторін.особливо ураганні атаки були з боку гористої та лісистої місцевості сіл Биків і Новосілки,а також з висоти 204 ,що між Шегинями І Биковом.Подібні запеклі бої точилися біля форту

Ім`я *:
Email *:
Код *: